Skip to main content

Шановні колеги та колегині!

Вітаю Вас з прийдешнім 2023 роком!

Минулий рік завдав нам багато болю, але і показав нам, що ми сильні, що попри усе ми здатні продовжувати нашу нелегку працю на благо українців.

У надскладних умовах ми підтримуємо роботу у наших АВА центрах, відкриваємо нові, попри ресурсні труднощі продовжуємо навчати на навчатись. Наші фахівці в умовах відключення світла та обстрілів намагаються підтримувати високі стандарти практики, беручі супервізії. Бо наша професія дуже потрібна сім’ям, а наша робота повинна бути найкращої якості.

Наша спільнота існує заради підтримки один одного. Тільки разом ми досягнемо розвитку поведінкової науки в Україні до рівня світового визнання. Минулий рік підштовхнув нас до створення Кодексу етики поведінкових аналітиків України, до гуртування у високопрофесійну спільноту. Ми почали усвідомлювати себе фахівцями, які працюють у специфічних умовах, враховуючи національні особливості.

Бажаю усім нам у новому році побачити перемогу України! Нашій спільноті хочу побажати розширення та розвитку: закінчити готувати підґрунтя для запровадження професій аналітика та інструктора, створювати навчальні програми у вишах, та почати розробку Національного Сертифікаційного Екзамену з поведінкового аналізу.

Дякую за стійкість та сумлінну працю!

Президентка УАПА, Алла Москалець

Leave a Reply