Skip to main content


Шановні члени Української Асоціації Поведінкових Аналітиків!
З наступаючим Новим Роком!
Це особливий час, коли ми звертаємося до нового початку, до нових можливостей та до нових досягнень. Цей рік для України був часом випробувань та великих зусиль для захисту своєї незалежності та територіальної цілісності.
Ми цінуємо ваш внесок у розвиток аналітики поведінки в ці складні часи та віримо, що наше знання та розуміння допоможуть змінювати суспільство до кращого. Нехай наша праця сприяє створенню мирного й процвітаючого майбутнього для нашої країни.
Ми бажаємо вам нескінченного джерела натхнення та інновацій. Нехай кожен день принесе нові відкриття та можливості для зростання, дозволяючи нам бачити світ з нової перспективи та розширювати межі наших знань.
У наступному році бажаємо вам не тільки досягати своїх цілей, але й насолоджуватися кожним етапом вашого успіху. Бажаємо невичерпної енергії для реалізації ваших ідей, мудрості в управлінні проектами та безмежної творчості для розвитку нових підходів.
Безмежна дяка Ользі Маликова за те, що підтримує нашу справу і завжди дає слушні поради та зауваження.
Дякуємо нашій активній команді, що долучилась до проєкту Sophie Ганевич з перекладу глосарія The ABA Visual Glossary: Applied Behavior Analysis, Makoto Shibutani BCBA.
Нехай наша спільна робота продовжує змінювати обличчя нашої галузі, роблячи її більш інноваційною та значущою для України та всього світу.
З Новим Роком та щасливими святами!
З повагою,
Українська Асоціація Поведінкових Аналітиків

Leave a Reply